Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι άλλη ένδειξη πως ετοιμάζεται το Assassin’s Creed IV: Black Flag Remake

*
Η φημολογία για ένα πλήρες Assassin’s Creed IV: Black Flag Remake έχει φουντώσει όσο ποτέ, με νέες διαρροές, έμμεσες επιβεβαιώσεις από συνεργάτες της Ubisoft και πολλές ενδείξεις ότι η επίσημη ανακοίνωση είναι πλέον θέμα χρόνου. Το remake του Black Flag αποτελεί, σύμφωνα με πολλούς, το «χειρότερα κρυμμένο μυστικό» της Ubisoft τα τελευταία δύο χρόνια.

Πρόσφατα, η καναδική εταιρεία συλλεκτικών PureArts, μακροχρόνιος συνεργάτης της Ubisoft, άφησε να εννοηθεί κατά τη διάρκεια livestream ότι «κάτι ετοιμάζεται με τον Edward Kenway», τον πρωταγωνιστή του Black Flag. Η απουσία του χαρακτήρα από τη νέα σειρά αγαλμάτων της PureArts αποδόθηκε σε ένα «μεγάλο project» που θα αποκαλυφθεί αργότερα, με τους παρουσιαστές να παραδέχονται έμμεσα ότι συνδέεται με το remake.




Παράλληλα, η Ubisoft έχει αρχίσει να ανεβάζει ύποπτα συχνά σχετικό περιεχόμενο στα social media, ενώ διάφορα reports και leaks εδώ και δύο χρόνια μιλούν για το project με την κωδική ονομασία “Obsidian”. Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι το Black Flag remake δεν θα είναι απλώς μια αναβάθμιση γραφικών, αλλά ένα πλήρες reimagining με νέα μηχανή γραφικών (αναβαθμισμένη Anvil Engine) και σημαντικές προσθήκες σε gameplay, όπως νέα συστήματα μάχης και οικοσυστήματα άγριας ζωής.

Η Ubisoft φέρεται να σχεδιάζει να επεκτείνει τον κόσμο του παιχνιδιού, να προσθέσει περισσότερες δευτερεύουσες αποστολές, side quests και πιθανώς να αναδιαμορφώσει τη ροή της ιστορίας και τους διαλόγους, ώστε το παιχνίδι να πλησιάζει σε διάρκεια και δομή τα νεότερα open world Assassin’s Creed. Η PureArts ετοιμάζει νέο άγαλμα του Edward Kenway με βάση το νέο σχέδιο του remake, ένδειξη ότι ο χαρακτήρας θα αποκτήσει ανανεωμένη εμφάνιση. Αρχικά, το remake φερόταν να στοχεύει για το τέλος του 2025, ωστόσο οι καθυστερήσεις του Assassin’s Creed Shadows φαίνεται να το μεταθέτουν για το 2026.

Το Assassin’s Creed IV: Black Flag θεωρείται από πολλούς το καλύτερο παιχνίδι της σειράς, χάρη στον συνδυασμό ναυμαχιών, ελεύθερης εξερεύνησης και πειρατικής θεματολογίας. Η Ubisoft έχει αναγνωρίσει τη ζήτηση για remakes και φαίνεται να επενδύει σε μια πλήρη αναβίωση του τίτλου για τη νέα γενιά hardware, με στόχο να προσελκύσει τόσο νέους όσο και παλιούς παίκτες.

Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Assassin’s Creed IV: Black Flag
    • 18+ pegi 18+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (103)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://assassinscreed.ubi.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*