Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως, οι συνδρομητές του World of Warcraft ανέβηκαν ξανά! (εικόνα)

*
H Blizzard μίλησε στο πρόσφατο PAX East 2024 για το World of Warcraft και φαίνεται πως οι αριθμοί του δημοφιλούς MMO γύρισαν και πάλι στην ανάπτυξη! Μιλώντας για το προηγούμενο expansion (Shadowlands) η εταιρεία δήλωσε πως δεν έπιασε τους στόχους τόσο της ίδιας όσο και των παικτών, ενώ το πιο πρόσφατο (Dragonflight) τα πήγε σαφώς καλύτερα. Αυτό έφερε και για πρώτη φορά μετά από χρόνια ανάπτυξη στον αριθμό των παικτών που, όπως σημειώνει και το BellularGaming στο πρόσφατο video του, έφτασε τα 7.25 εκατομμύρια συνδρομητές.



Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως οι παίκτες επέστρεψαν και παρέμειναν μετά την κυκλοφορία του Dragonflight. Μπορείτε να δείτε και το σχετικό γράφημα της παρουσίασης στο PAX East 2024 στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*