Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως, πουλήθηκαν πάνω από 200 χιλιάδες Nintendo 3DS games μετά το κλείσιμο του Nintendo eShop

*
Το Nintendo 3DS έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι πρωταγωνιστής στην επικαιρότητα των videogames, αλλά φαίνεται πως οι κάτοχοί του δεν ξέχασαν να κάνουν κάποιες τελευταίες επενδύσεις στη βιβλιοθήκη του. Η κονσόλα παρουσιάστηκε στην E3 του 2010 ως συνεχιστής του πετυχημένου Nintendo DS και σταμάτησε το 2020, αλλά οι φίλοι της κατάφεραν να αγοράσουν από τον Μάρτιο πάνω από 210 χιλιάδες games, όπως μαρτυρούν τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της Nintendo. Οι πωλήσεις του Nintendo 3DS παρέμειναν σταθερές στα 75,94 εκατομμύρια, αλλά οι πωλήσεις software έφτασαν στα 391,59 εκατομμύρια τεμάχια (από τα 391,38 εκατ.), δείχνοντας ότι παραμένει αρκετά δημοφιλές για μια συγκεκριμένη μερίδα καταναλωτών. Στα του Wii U δεν είχαμε κάποια ανακοίνωση, κάτι που σημαίνει πως οι όποιες πωλήσεις ήταν ελάχιστες. Τίτλοι του Nintendo 3DS είχαν μείνει στα ράφια μεγάλων αλυσίδων σε διάφορες αγορές και φαίνεται πως από εκεί τους αναζήτησαν οι fans.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*