Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kickstarter: Νέα πολιτική για projects που χρησιμοποιούν AI

*
To Kickstarter ανακοίνωσε τη νέα του πολιτική σχετικά με projects που χρησιμοποιούν στοιχεία AI, περιλαμβανομένων των video games.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Kickstarter, από τις 29 Αυγούστου 2023 η εταιρεία θα απαιτεί απο τους δημιουργούς να δηλώνουν ποια projects τους χρησιμοποιούν AI. Αν για κάποιο project δεν δηλώνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί AI, τότε θα σταματάει η διαδικασία χρηματοδότητής του.


Η εταιρεία λέει επίσης ότι όποιος προσπαθεί να αποφύγει τις κατευθυντήριες γραμμές της ή να "παραποιήσει σκόπιμα ένα project" θα περιοριστεί από την υποβολή νέων αιτήσεων στο Kickstarter στο μέλλον.

Για να του επιτραπεί η εμφάνιση στο Kickstarter, το project "πρέπει να αποκαλύπτει σχετικές λεπτομέρειες στη σελίδα του", συμπεριλαμβανομένου του "πώς ο δημιουργός σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει περιεχόμενο τεχνητής νοημοσύνης στο project του, καθώς και ποια στοιχεία του project του θα είναι εξ ολοκλήρου πρωτότυπη δουλειά και ποια στοιχεία θα δημιουργηθούν με χρήση AI".

Εάν το ίδιο το project είναι ένα νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης, τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ή λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, θα πρέπει να αποκαλύπτονται πληροφορίες σχετικά με οποιεσδήποτε βάσεις δεδομένων και δεδομένα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ο δημιουργός και πρέπει να γίνεται σαφές ότι υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες χρήσης.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*