Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κίνδυνος! Μην κουνάτε γρήγορα το mouse στο Counter-Strike 2

*
Το Counter-Strike 2 χρησιμοποιεί το σύστημα Valve Anti-Cheat (VAC) για να αναγνωρίζει πότε χρησιμοποιούνται cheat ή hacks και μπανάρει άμεσα συμπεριφορά που παραπέμπουν σε bot. Αυτό περιλαμβάνει την πολύ γρήγορη περιστροφή του χαρακτήρα, κάτι που έχει να κάνει με το DPI σας. Το DPI – τελείες ανά ίντσα - είναι μέτρηση της ευαισθησίας του mouse σας. Οι παίκτες του Counter-Strike 2 ανακάλυψαν ότι αν ξεπερνούσαν το 10.000 αυτό θεωρούνταν συμπεριφορά bot και θα ενεργοποιούσε ban. Υπάρχουν πολλές αναφορές που το έπαθαν, σε πολλά και διάφορα forums.

Πάντως βλέποντας videos στο YouTube, είναι σαφές ότι απαιτείται κάποια πολύ ακανόνιστη συμπεριφορά για να ενεργοποιηθεί το ban κάτι που δεν θα έκαναν και πάρα πολλοί παίκτες. Ωστόσο, εάν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε υψηλό DPI και να μετακινείστε πολύ, είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.


Είναι ένα ακόμη πρόβλημα με τα ban στο παιχνίδι, καθώς η Valve επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα ακύρωνε τα ban για παίκτες που χρησιμοποιούν τη δυνατότητα Anti-Lag+ της AMD. Η δυνατότητα συνοδεύεται από την GPU της AMD, αλλά όταν ενεργοποιήθηκε εντοπίστηκε από το VAC ως μη αποδεκτή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*