Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κινέζος streamer άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο πληκτρολόγιο

*
Ένας νεαρός μαθητής στην πόλη Zhengzhou της Κίνας φέρεται να έχασε τη ζωή του, ύστερα από 5 συνεχόμενα ολονύχτια streams με διάρκεια άνω των 9 ωρών. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Li Hao εργαζόταν ως streamer για την εταιρεία Henan Qinyi Culture Media Co., με την οποία είχε συμβόλαιο με μάλλον ακραίους όρους. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι θα έπρεπε να κάνει stream 240 ώρες μέσα στο χρονικό διάστημα των 26 ημερών – δηλαδή 10 από τις 26 μέρες συνολικά. Εκτός αυτού, θα έπρεπε να ανεβάσει και τουλάχιστον 15 videos, απλά και μόνο για να προωθήσει την εμπορικότητα του ονόματός του. Τελικά ο Li Hao βρέθηκε νεκρός από τους φίλους του, λίγες μέρες αφότου μεταφέρθηκε στη βραδινή βάρδια των streams επειδή, σύμφωνα με τους εργοδότες του, τότε θα κέρδιζε περισσότερα χρήματα. Ο νεαρός δεν άντεξε την εξάντληση και την ακατάπαυστη έκθεσή του μπροστά από την οθόνη στην οποία έπαιζε, καταλήγοντας έτσι να αφήσει την τελευταία του πνοή.


Από τη μεριά της η εταιρεία που τον είχε προσλάβει αποποιείται των ευθυνών της, με εκπρόσωπο να αναφέρει πως δίνει στους συνεργάτες της την ελευθερία να επιλέγουν αυτοί τις ώρες που θα εργαστούν. Πιθανολόγησε μάλιστα πως ο Li Hao έχασε τη ζωή του επειδή προσπάθησε να συνδυάσει τις πολλές ώρες streaming με το διάβασμα και τη μελέτη.

Εκτός αυτών, η εταιρεία πρόσφερε στην οικογένεια του νεαρού αποζημίωση ύψους 700 δολαρίων… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*