Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλάπηκε δημοφιλές demo του Superman σε Unreal Engine 5 (video)

Μέσα στο 2022, προβλήθηκε ένα demo με τον Superman σε Unreal Engine 5, το οποίο γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Όπως φαίνεται, το demo αυτό κλάπηκε και πωλείται στο κατάστημα του Steam έναντι $11!

Το demo αναπτύχθηκε από τον Tyson Butler-Boschma σε Unreal Engine 5, χρησιμοποιώντας το δείγμα της πόλης του Matrix Awakens, το οποίο είχε δώσει δωρεάν η Epic Games για να πειραματιστούν οι developers. Ο Butler – Boschma έκανε το demo διαθέσιμο δωρεάν μέσω του itch.io . Στις αρχές του Νοεμβρίου 2022, ο προγραμματιστής ενημερώθηκε πως κάποια οντότητα αυτοαποκαλούμενη «Hero Game Studios», έχει πάρει το demo του και το πουλάει στο Steam με το όνομα «Heroes City Superman Edition» έναντι $10.99!


Ο Butler-Boschma ενημέρωσε τους fans στο Twitter να διαδώσουν τα νέα, παρόλα αυτά δεν συνέβη κάτι. Συνεπώς προσπάθησε να προειδοποιήσει τους χρήστες στα Steam forums, από όπου η Hero Game Studios τον έκανε ban λόγω «Hate Speech». Στην συνέχεια, ο κάτοχος του demo αγόρασε το παιχνίδι από το Steam για να γράψει ένα αρκετά μεγάλο review στο οποίο αναφέρει πως ο ίδιος είναι κάτοχος και δημιουργός του demo και το επιβεβαίωσε παίζοντας, ενώ η Hero Game Studios προσπαθεί να κλέψει τα λεφτά των χρηστών πουλώντας ένα προϊόν που δεν τους ανήκει, το οποίο ταυτόχρονα διατίθεται δωρεάν σε άλλο σημείο.

Η Hero Game Studios απάντησε στους ισχυρισμούς του, δηλώνοντας πως ο Butler-Boschma είναι πρώην υπάλληλός τους ο οποίος έφυγε από την εταιρεία και τώρα κάνει ψευδείς ισχυρισμούς για να κάνει ζημιά στο όνομα των πρώην εργοδοτών του. Μάλιστα, η εταιρεία κινήθηκε να κατεβάσει το video που είχε ανεβάσει ο Butler – Boschma από το YouTube με ισχυρισμούς copyrights, κάτι το οποίο πέτυχε. Ο προγραμματιστής δήλωσε στο Twitter πως πλέον δεν νιώθει άνετα με την κατάσταση, καθώς το θεωρεί προσωπική επίθεση και δεν νιώθει ασφαλής.



Τελικά, ευτυχώς, δύο εβδομάδες αργότερα το σίριαλ έλαβε τέλος, με την Valve να κόβει τις πωλήσεις του Heroes City Superman Edition από το κατάστημά της. Παρόλα αυτά παραμένουν απορίες σχετικά με το πως μπόρεσε η Hero Game Studios να ξεγελάσει την διαδικασία review του καταστήματος. Επιπλέον, το YouTube επανέφερε το video του Butler – Boschma και πλέον μπορείτε να το παρακολουθήσετε ξανά, παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*