Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλείνει ένα από τα studios της CyberConnect2

*
Το studio της ιαπωνικής CyberConnect2 στο Montreal, θα κλείσει τις πόρτες του οριστικά τον Ιούλιο του 2023. Η συγκεκριμένη ομάδα ανάπτυξης είναι γνωστή για την σειρά Naruto: Ultimate Ninja Storm, το Demon Slayer: Hinokami Chronicles και άλλα παιχνίδια. Το Studio του Montreal δημιουργήθηκε το 2016.

Διαβάστε το πλήρες μήνυμα της CyberConnect2:


"Με μεγάλη μας λύπη, ανακοινώνουμε το κλείσιμο του studio της CyberConnect2 στο Montreal. Πήραμε την δύσκολη απόφαση να διακόψουμε την λειτουργία του στο τέλος του Ιουλίου 2023.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλο το προσωπικό μας και τους συνεργάτες μας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, γραφεία διοίκησης και σε ολόκληρη την κοινότητα των video games του Montreal.

Από την ίδρυση του studio το 2016 μέχρι και την έναρξη της επιχείρησης το 2017, το studio της CyberConnect2 στο Montreal ηγήθηκε της CyberConnect2 σε ένα ταξίδι γεμάτο δημιουργικότητα με την ανάπτυξη εργαλείων ανάπτυξης και συγχρονων τεχνικών που χρησιμοποιούνται στην δημιουργία των παιχνιδιών.

Η CyberConnect2 θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να προχωράει με τις εμπειρίες που πήρε από το Montreal. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και κοιτάμε μπροστά αναμένοντας την συνεχή υποστήριξη και καθοδήγησή σας".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*