Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλείνει η Mimimi Games, η ομάδα πίσω από το Commandos 3

*
Η Mimimi Games ανακοίνωσε πως κλείνει τα γραφεία της και σταματάει την ανάπτυξη videogames μετά από 15 χρόνια στο χώρο. Η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα το Shadow Gambit: The Cursed Crew και αυτό θα είναι και το τελευταίο της παιχνίδι στο χώρο. «Αφιερώσαμε την τελευταία 15ετία από τις ζωές μας στο να αναπτύσσουμε φιλόδοξα games που κατανάλωσαν χρόνο τη ζωή και την οικογένειά μας. Μετά την κυκλοφορία του Shadow Gambit, αποφασίσαμε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε προτεραιότητες, να ζήσουμε πιο ποιοτικά και να βγούμε από τον κύκλο της πολυετούς ανάπτυξης τίτλων», σημείωσαν χαρακτηριστικά οι ιδρυτές Dominik Abe και Johannes Roth. Η ομάδα ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Shadow Gambit με περιεχόμενο μέχρι και τους επόμενους μήνες και πως ενίσχυσε οικονομικά τους υπαλλήλους της μέχρι να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Η έδρα της Mimimi Games ήταν στο Μόναχο της Γερμανίας και ασχολήθηκε κυρίως με flash και iOS games. To 2014 έβγαλε το πρώτο της PC game, το The Last Tinker: City of Colors, ενώ το 2016 έβγαλε στην αγορά το Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Το 2020 έβγαλε στην αγορά το Desperados 3 και τον επόμενο χρόνο το Shadow Tactics: Blades of the Shogun - Aiko's Choice.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*