Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλείνουν μαζικά γραφεία της 505 Games στην Ευρώπη

*
Τη στιγμή που η αγορά δέχεται απανωτά χτυπήματα από απολύσεις, η ιταλική 505 Games κάνει μία γενικότερη αναδιοργάνωση που την οδηγεί στο να κλείσει αρκετά γραφεία της στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν για την επόμενη μέρα της εταιρείας τον Σεπτέμβριο, η 505 Games έκλεισε τα γραφεία της σε Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία, ενώ πριν από μερικές ημέρες η Remedy Entertainment πήρε από την 505 Games και τα δικαιώματα του Control.


Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Eurogamer πως η κίνηση αυτή είναι μέρος της απόφασης για την επόμενη ημέρα της εταιρείας, ενώ υπενθυμίζεται πως η μητρική εταιρεία της 505 Games, η Digital Bros, έδιωξε το 30% του προσωπικού της πριν από μερικές εβδομάδες.

Ας ελπίσουμε για το καλύτερο… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*