Το ban φαίνεται να έπεσε το 2023 όταν η Valve ζήτησε από την ομάδα ανάπτυξης να στείλει ένα πρώιμο build του παιχνιδιού και το απέρριψε, αφού δήλωσε πως “περιλαμβάνει σεξουαλική σκηνή με ανήλικο άτομο”. Η Santa Ragione αναφέρει πως δεν υπάρχει τέτοια σκηνή στο τελικό προϊόν και πως το ban έγινε για μια σκηνή placeholder όπου ένα παιδί ήταν στους ώμους ενός “αλόγου”. H Valve αρνήθηκε να δώσει διευκρινίσεις ή να επανεξετάσει την απόφασή της.
Η Santa Ragione προχώρησε σε προσωπικά δάνεια για να τελειώσει τo Horses και περιμένει το λουκέτο εκτός αν το παιχνίδι πουλήσει παραδόξως πολύ καλά.
Titan Quest 2: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας (trailer)



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity