Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κουνέλι σε τροχιά εκδίκησης στο action platformer Telebbit (trailer)

Η HYPER REAL και η IKINAGAMES ανακοίνωσαν το Telebbit, ένα γρήγορου ρυθμού action platformer, όπου η τηλεμεταφορά είναι ο βασικός μηχανισμός του gameplay. Αναμένεται εντός του 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam).

Βρισκόμαστε στο έτος 3023. Ο συνεχής πόλεμος, η καταστροφή του περιβάλλοντος και οι θανατηφόρες πανδημίες έχουν αναγκάσει την ανθρωπότητα να ζει κάτω από τη Γη, όπου εργάζεται σκληρά για να αναπτύξει ένα νέο μεταφορικό μέσο, γνωστό ως "Teleporter" για να παρέχει ένα ασφαλέστερο και φθηνότερο μέσο μεταφοράς που ελαχιστοποιεί την επαφή με το μολυσμένο έδαφος και την ατμόσφαιρα.


Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του τηλεμεταφορέα, πραγματοποιήθηκαν δοκιμές σε ζώα. Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας δοκιμής, ένα σφάλμα στον τηλεμεταφορέα είχε ως αποτέλεσμα το κεφάλι ενός κουνελιού να τοποθετηθεί με μια CPU υψηλής απόδοσης. Με τη νέα ευφυΐα του, το κουνέλι ορκίστηκε να εκδικηθεί τους ανθρώπους που το υπέβαλαν σε επώδυνους πειραματισμούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*