Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κρίσιμη για τη Microsoft η εδραίωσή της στην αγορά του mobile gaming, σύμφωνα με τον Phil Spencer

*
Εξ' αρχής η Microsoft υποστήριζε ότι η συμφωνία για την εξαγορά της Activision Blizzard King αφορούσε κυρίως την ενίσχυση της θέσης της στην αγορά του mobile gaming. Αυτό επανέλαβε πρόσφατα ο Phil Spencer ο οποίος μιλώντας το podcast του Xbox, σημείωσε ότι Microsoft διατρέχει τον κίνδυνο να μείνει πίσω από τις εκελίξεις αν δεν βρει τρόπο να σημειώσει επιτυχίες στην αγορά των video games για φορητές συσκευές, καθώς αυτή είναι μεγαλύτερη από εκείνες των υπολογιστών και των κονσολών.

"Πραγματικά ανυπομονώ να ενημερωθώ για τις φορητές συσκευές. Η αλήθεια είναι ότι, εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε παιχνίδια σε παγκόσμια κλίμακα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να το κάνουμε στη μεγαλύτερη πλατφόρμα, η οποία είναι οι φορητές συσκευές", είπε ο Spencer.


"Είναι σημαντικό για εμάς να εκπληρώσουμε ολοκληρωτικά την υπόσχεση ότι πάνω από 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Να αρπάξουμε την ευκαιρία να προσεγγίσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Όσοι παίζουν μόνο στο smartphone τους, βρίσκουν ότι το Xbox είναι κάτι που τους ενδιαφέρει".

"Δεν σημαίνει ότι θέλω να μετατρέψω όλα τα franchise μας σε franchise για φορητές συσκευές, δεν σημαίνει ότι όλα θα είναι free-to-play. Θεωρώ ότι η διανομή και η η διαφορετικότητα του επιχειρηματικού μοντέλου που έχουμε είναι ένα πλεονέκτημα της πλατφόρμας".

"Πρέπει να έχουμε παρουσία στις φορητές συσκευές. Δεν υπάρχει μέλλον δίχως να βρίσκεσαι στην πλατφόρμα που υπάρχει ο περισσότερος κόσμος", συμπλήρωσε ο επικεφαλής τους τμήματος video games της Microsoft. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*