Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξανά διαθέσιμο για PC το Alpha Protocol, πέντε χρόνια μετά την αφαίρεσή του από τα ψηφιακά καταστήματα (trailer)

Η έκδοση του Alpha Protocol για PC είναι ξανά διαθέσιμη για αγορά, DRM free, μέσω του GOG. Αυτό κατέστη δυνατό κατόπιν συμφωνίας που υπόγραψε η πλατφόρμα με τη SEGA και την Obsidian Entertainment. Ως τις 3 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε με έκπτωση 10%.

Πρόκειται για την επανακυκλοφορία του δημοφιλούς espionage RPG το οποίο λανσαρίστηκε το 2010. Έρχεται με πλήρως αδειοδοτημένο soundtrack, υποστήριξη για achievements, ολοκληρωμένη υποστήριξη για controllers, (DualSense, DualShock 4, Switch Pro Controller, Xbox Series Controller, Xbox One Controller), cloud saves και συμβατότητα με μοντέρνα λειτουρφικά συστήματα.


Σας θυμίζουμε ότι, τον Ιούνιο του 2019, η SEGA αφαίρεσε το Alpha Protocol από ψηφιακά καταστήματα όπως το Steam, επειδή είχαν λήξει οι άδειες για το soundtrack του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*