Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την προσθήκη του Visions of Mana στο Xbox Game Pass

*
Το Visions of Mana δεν πρόκειται να γίνει διαθέσιμο μέσω του Game Pass, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Xbox στο Eurogamer. Πριν μερικές ημέρες εντοπίστηκαν σχετικές αναφορές για το παιχνίδι της Square Enix στην ιστοσελίδα του Xbox, που υποστηρίζει ότι απλά πρόκειται για ένα λάθος.

"Γνωρίζουμε ότι στο Xbox.com υπήρχαν αναφορές που άφηναν να εννοηθεί ότι το Visions of Mana θα έρθει σρτο Xbox Game Pass και είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό ήταν ένα λάθος. Παρά το ότι ενημερώνουμε τη βιβλιοθήκη συνεχώς και αναζητούμε νέους τρόπους να προσφέρουμε στα μέλη αξία και επιλογές, τη στιγμή αυτή δεν βρίσκεται στα σχέδιά μας το να φέρουμε το Visions of Mana στο Game Pass", είπε ο εκπρόσωπος του Xbox.


Είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς Mana μετά από 15 χρόνια και αναμένεται για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*