Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινάει σύντομα το ετήσιο Winter Sale του Steam

*
Οι ετήσιες εκπτώσεις του Steam ξεκινούν στις 22 Δεκεμβρίου και θα τρέξουν μέχρι 5 Ιανουαρίου. Η ώρα έναρξης για την Ελλάδα θα είναι στις 20:00.

Η Valve μας συνηθίζει αυτή την περίοδο του χρόνου σε μεγάλες εκπτώσεις, που συμφέρουν πολύ. Για παράδειγμα, στο παρελθόν έχουμε δεί 50% έκπτωση στο Halo: The Master Chief Collection και στο Control Ultimate Editions. Αυτό το έτος, η Valve μας «προϊδεάζει» για τα Fallout 76, SD Gundam Battle Alliance, Ready or Not, Two Point Campus, Persona 5 Royal, Sonic Frontiers, F1 Manager 2022 και χιλιάδες ακόμη τίτλους. Ήρθε η ώρα να γεμίσετε το backlog σας προκειμένου… να μην το τελειώσετε ποτέ!

Η Valve, επιπλέον, αντικαθιστά το event “Lunar New Year sale” με το ετήσιο spring sale το οποίο θα ξεκινήσει το 2023. Η πρώτη περίοδος των ανοιξιάτικων εκπτώσεων θα τρέξει από τις 16 Μαρτίου 2023 μέχρι τις 23 Μαρτίου 2023. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, αυτό έγινε λόγω πολλαπλών αιτημάτων της κοινότητας των παικτών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*