Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν επίσημα τα PlayStation Tournaments στο PS5 (video)

Η Sony Interactive Entertainment λανσάρισε τα PlayStation Tournaments για το PlayStation 5. Προηγουμένως διαθέσιμα σε κονσόλες μόνο για το PlayStation 4, η εμπειρία των PlayStation Tournaments στο PlayStation 5 βρισκόταν σε φάση beta το τελευταίο τρίμηνο και πλέον πρόσβαση έχουν όλοι οι κάτοχοι της νεότερης κονσόλας της Sony. Μάλιστα υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά, όπως μικρότεροι χρόνοι για τα tournaments, απλοποιημένη διαδικασία για sign-up από κονσόλες, ένα νέο user interface, real-time match updates και πολλά άλλα.

Τα πρώτα επίσημα PlayStation Tournaments για το PlayStation 5 περιλαμβάνουν τα: Guilty Gear: Strive, NBA 2K23 και FIFA 23. Μπορείτε να παίξετε και να κερδίσετε βραβεία λαμβάνοντας μέρος σε μια μεγάλη γκάμα ειδικών events, δοκιμασιών, leaderboard competitions και πολλά άλλα, παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας του PlayStation 5.


Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό post του PlayStation Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*