Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο πλάνα από το Harry Potter: Quidditch Champions

*
Πλάνα από το Harry Potter: Quidditch Champions έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. Φαίνεται ότι προέρχονται από μια κλειστή δοκιμή της έκδοσης για PC και το σχετικό video κατέβηκε σχεδόν άμεσα από το YouTube, μετά από την παρέμβαση της Warner Bros. Αυτό που επιβεβαιώνεται είναι ότι οι παίκτες θα μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν έναν χαρακτήρα που θα έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι, είτε να επιλέξουν έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς βιβλίων και ταινιών Harry Potter, όπως οι: Harry Potter, Ron Weasley, Draco Malfoy και Cho Chang.

Το αγώνισμα του Quidditch είναι κάτι που λείπει από το Hogwarts Legacy. Το Quidditch Champions χαρακτηρίζεται ως μία ολοκληρωμένη, ανεξάρτητη εμπειρία, που θα βυθισει τους παίκτες στη δράση του Quidditch και άλλων περιπετειών με ιπτάμενες σκούπες μαζί με φίλους, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον πολλαπλών παικτών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*