Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι δοκιμές για το cloud streaming τίτλων του PS5 για τους συνδρομητές PlayStation Plus Premium

*
Μετά την ανακοίνωση του cloud game streaming τον Ιούνιο, η Sony ξεκίνησε να κάνει διαθέσιμη τη σχετική beta στους συνδρομητές του PS Plus Premium. Από χθες, χρήστες του ResetEra και του Reddit έχουν ξεκινήσει να αναφέρουν ότι λαμβάνουν προσκλήσεις για τη beta του cloud streaming στο PS5.

"Με ενθουσιαασμό αποκαλύπτουμε το cloud streaming για το PS5", γράφει το σχετικό email της Sony.


Χρήστες του ResetEra έχουν κοινοποιήσει εικόνες από τις δοκιμές τους και το streaming μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ανάλυση που φτάνει τα 4K. Ο χρήστης ArashiGames κοινοποίησε εικόνες από το God of War Ragnarök σε 2160p και υποστηρίζει ότι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Για να έχετε μέτρο σύγκρισης, στο Xbox Cloud Gaming προσφέρεται streaming σε ανάλυση μέχρι 1080p στα 60FPS.

Το cloud streaming στο PlayStation 5 αποτελεί μέρος των πλάνων στη Sony να αποκτήσει μερίδιο αγοράς στον τομέα του cloud gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*