Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι δοκιμές του Xbox Game Pass Core

*
Η Microsoft ξεκίνησε τις δοκιμές του Xbox Game Pass Core, της υπηρεσίας που θα αντικαταστήσει το Xbox Live Gold. Οι Alpha και Alpha Skip-Ahead testers του Xbox θα μπορούν να δοκιμάσουν το preview της υπηρεσίας αρκεί να έχουν ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold.

Η συνδρομή στο Xbox Game Pass Core θα περιλαμβάνει την υποστήριξη online multiplayer, προσφορές και εκπτώσεις και ένα νέο μικρό κατάλογο 25 παιχνιδιών. Τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα κατά την δοκιμαστική περίοδο είναι τα Psychonauts 2, Hellblade: Senna's Sacrifice, State of Decay 2 και Doom Eternal.

Η Senior Product Manager της Xbox Lily Wang αναφέρει: "Η πλήρης βιβλιοθήκη θα είναι διαθέσιμη την ημερομηνία λανσαρίσματος της υπηρεσίας στις 14 Σεπτεμβρίου 2023. Επιπλέον, θα δείτε το Xbox Live Gold branding να μετατρέπεται σε Xbox Game Pass Core".


Τέλος, η Microsoft θέλει από τους testers της να την ενημερώσουν αν στο dashboard του Xbox τους αναφέρεται το Xbox Live Gold ώστε να το διορθώσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*