Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές προσφορές του PlayStation για δεκάδες παιχνίδια σε PS5 και PS4

*
Η προωθητική ενέργεια Summer Sale έχει ξεκινήσει στο PlayStation Store, με εκπτώσεις σε δεκάδες παιχνίδια για PS4 και PS5. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σε μειωμένες τιμές, blockbusters, indies αλλά και add-ons. To Summer Sale θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 17 Αυγούστου και στις 3 του ίδιου μήνα θα ανανεωθεί ο κατάλογος των προσφορών. Σημειώνεται ότι κάποια παιχνίδια θα αποχωρήσουν μερικές ημέρες νωρίτερα.

Μεταξύ άλλων, η σχετική λίστα περιλαμβάνει τα: Far Cry 6, Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed Origins, Battlefield 2042, Dead by Daylight: Ultimate Edition, FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE Digital Deluxe Edition, Ghostwire: Tokyo, God of War, HITMAN 3 – Standard Edition, KINGDOM HEARTS III, Mafia: Trilogy και Resident Evil 2 – Deluxe Edition.


Εδώ θα βρείτε όλες τις προσφορές του Summer Sale.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Οι τιμές του store πάντως είναι στο θεό. Μιλάμε για εκπτώσεις παιχνιδιών 2 και ετών. Δεν ξέρω καν αν αξίζει να τις δει κάποιος. Η ευελιξία στις τιμές είναι ανύπαρκτη.

*