Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι συγκρίσεις για τα γραφικά του next-gen upgrade του The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition (video)

Όπως είναι πολύ λογικό έχουν ήδη αρχίσει η συγκρίσεις που αφορούν το next-gen upgrade του The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και τα δύο videos που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στις 14 Δεκεμβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Επιπλέον, θα προσφερθεί υπό μορφή δωρεάν update για όσους έχουν ήδη αγοράσει το παιχνίδι. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται δεκάδες οπτικές και τεχνικές βελτιώσεις σε σχέση με την αρχική κυκλοφορία. Μεταξύ άλλων, υποστήριξη για ray tracing, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, cloud saves, photo mode και μια μεγάλη γκάμα από mods.


Η έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition για κονσόλες νέας γενιάς και PC θα κυκλοφορήσει αρχικά σε ψηφιακή μορφή και στη συνέχεια σε φυσική, δίχως να γνωρίζουμε το πότε. Το επιπλέον περιεχόμενο, αλλά και βελτιώσεις, θα έρθουν και στις εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*