Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα game ratings και τα polls στο Epic Games Store

*
Η Epic Games ξεκίνησε να δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να βαθμολογούν τους τίτλους με τη μορφή ψήφου. Η δυνατότητα να αξιολογηθεί ένα παιχνίδι από ένα έως πέντε αστεράκια, θα δίνεται τυχαία σε κάποιους παίκτες που το έχουν στην κατοχή τους και το έχουν παίξει για πάνω από δύο ώρες. Η λογική πίσω από την τυχαιότητα στην επιλογή των παικτών, είναι να καταπολεμηθεί το review bombing.

Ο Craig Pearson της Epic Games εξήγησε: "Επειδή οι παίκτες επιλέγονται τυχαία, δεν θα τους βομβαρδίζουμε με αιτήματα για review ούτε θα τους ρωτάμε για όλα τα παιχνίδια που έχουν παίξει στην πλατφόρμα μας. Έτσι προστατεύουμε τα παιχνίδια από το review bombing και επιβεβαιώνουμε πως οι άνθρωποι που βαθμολογούν έχουν πράγματι παίξει το παιχνίδι. Αφού αρκετοί παίκτες βαθμολογήσουν έναν τίτλο, οι απαντήσεις τους θα δημιουργούν tags για τις σελίδες των προϊόντων. Αυτά τα tags θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φιλτραρισμένη αναζήτηση εντός του Epic Games Store".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*