Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα Steam Summer Sales και το Steam Deck είναι με έκπτωση έως 20%

*
Το Steamdeck κυκλοφόρησε πριν από περίπου 1,5 χρόνο και η Valve ήδη έχει κάνει μια φορά έκπτωση, τη προηγούμενη φορά που έκανε εκπτώσεις. Με τα Steam Summer Sales να έχουν ξεκινήσει σήμερα 29/6 και μέχρι τις 13/7, το Steam Deck είναι ξανά σε έκπτωση. Μόνο που τώρα αυτή είναι διαφορετικά ανάλογα με το μοντέλο με τη μέγιστη έκπτωση του 20% να ισχύει για το Steamdeck με 512GB μνήμης.



Στη πραγματικότητα, το 512άρι κοστίζει τώρα λιγότερο από όσο κοστίζει το 256άρι σε περίοδο χωρίς εκπτώσεις. Οι νέες τιμές του Steamdecκ για το διάστημα των εκτπτώσεων είναι:

64GB: €377.1
256GB: €466.65
512GB: €543,3

Η αλήθεια είναι ότι με αυτές τις τιμές, το Steamdeck είναι μια εξαιρετική περίπτωση για όσους αναζητούν ένα handheld PC, είτε δίνοντας τα λιγότερα για το 64άρι και αργότερα αναβαθμίζοντας το δίσκο, είτε αποκτώντας το 512άρι στην τιμή του 256GB.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*