Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες η ανοιχτή beta των PS5 Tournaments

*
Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση στο Resetera, η Sony ξεκίνησε την διεξαγωγή της ανοιχτής beta για τα PS5 Tournaments στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το νέο χαρακτηριστικό του PlayStation 5 θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ανταγωνιστούν μεταξύ τους σε διάφορα τουρνουά γνωστών τίτλων. Το μεγάλο ποδαρικό στα PS5 Tournaments κάνει το fighting game, Guilty Gear Strive της Arc System Works. Οι συμμετέχοντες των τουρνουά θα πρέπει να είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες, να έχουν στη συλλογή τους το απαιτούμενο παιχνίδι και ενεργή συνδρομή στο PlayStation Plus. Φυσικά, κάθε τουρνουά απαιτεί σύνδεση στο internet. Όσοι συμμετάσχουν στην beta του προγράμματος θα λάβουν αποκλειστικά cosmetics για το προφίλ τους.

Όπως αναφέρεται από την Sony, σύμφωνα τους κανόνες διεξαγωγής, περισσότεροι τίτλοι και χώρες θα προστεθούν στην λίστα των PS5 Tournaments στους επόμενους μήνες, καθώς και επιπλέον έπαθλα όπως χρηματικά ποσά και άλλα δώρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*