Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Spring Sale στο PlayStation Store με εκπτώσεις σε εκατοντάδες παιχνίδια

*
To Spring Sale έχει ήδη ξεκινήσει στο PlayStation Store και έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εκατοντάδες τίτλους, με έκπτωση έως και 75%. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν μια σειρά απο first party game της Sony αλλά και νέες κυκλοφορίες, όπως το Destiny 2: The Witch Queen.

Στον κατάλογο των εκπτώσεων θα βρείτε τα Ratchet & Clank: Rift Apart, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Ghost of Tsushima Director’s Cut, NBA 2K22, Red Dead Redemption 2, Hitman 3, Call of Duty Black Ops Cold War, Returnal, Resident Evil Village, UFC 4, The Last of Us Remastered, Assassin's Creed Odyssey, Mafia Definitive Edition, Crash Bandicoot 4: It's About Time, Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy, Watch Dogs Legion Gold Edition, Alan Wake Remastered κλπ. Για την πλήρη λίστα, δεν έχετε παρά να περάστε απο το ηλεκτρονικό κατάστημα του PlayStation.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*