Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκλειδώθηκε νέο Rick & Morty level στο MultiVersus

*
Παίκτες του MultiVersus έχουν πλέον ξεκλειδώσει ένα νέο επίπεδο, με θέμα το γνωστό adult cartoon Rick & Morty.

Το challenge, απαιτούσε από τους παίκτες να κάνουν συνολικά 10 εκατομμύρια ring outs στο επίπεδο με τα Cromulons. Οι συμμετέχοντες τα κατάφεραν ολοκληρώνοντας το community challenge μέσα σε τρείς μόνο ώρες. Το συγκεκριμένο επίπεδο ήταν η τελευταία προσθήκη της ομάδας ανάπτυξης Player First Games, όταν η beta του Multiversus έγινε προσβάσιμη από όλους. Στο τελευταίο patch, εκτός από τα Cromulons, έγιναν αλλαγές στο Bat-Grapple του Batman και διορθώσεις στο knockback του Steven Universe.


H Warner Games λάνσαρε την open beta του MultiVersus την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022. Είναι διαθέσιμη για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και σε PC, με πλήρη υποστήριξη cross-play.

Την ημέρα του λανσαρίσματος είχε 17 χαρακτήρες, εννέα πίστες και οκτώ διαφορετικά modes.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*