Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν τα 10 εκ. οι χρήστες του Xbox Cloud Gaming

*
Περισσότεροι από 10 εκ. παίκτες χρησιμοποιούν το Xbox Cloud Gaming, όπως δήλωσε ο CEO της Microsoft, Satya Nadella κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των επενδυτών της εταιρείας για τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του οικονομικού της έτους. Σημειώνεται ότι το cloud gaming προσφέρεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του πακέτου Xbox Game Pass Ultimate. Πρόκειται για το 40% όσων έχουν ενεργή συνδρομή στο Xbox Game Pass, που αυτή τη στιγμή αριθμεί περίπου 25 εκ. χρήστες. Ο αριθμός αυτός αυξήθηκα σημαντικά σε σχέση με το προηγούμενο έτος, όταν το αντίστοιχο νούμερο ήταν 18 εκ.

Οι επενδύσεις και η επέκταση της Microsoft στο Xbox Cloud Gaming συνεχίζονται. Η τεχνολογία έγινε πρώτα διαθέσιμη σε Android και στη συνέχεια σε iOS, PC και κονσόλες Xbox. Από τον Οκτώβριο και μετά οι υποδομές της υπηρεσίας αποτελούνται από κονσόλες Xbox Series X, κάτι που μεταφράζεται σε βελτιωμένους ρυθμούς ανανέωσης και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*