Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν τα 32,7 εκ. αντίτυπα οι πωλήσεις της σειράς Horizon και συνεχίζονται οι περιπέτειες της Aloy (trailer)

Οι πωλήσεις του Horizon Forbidden West έχουν ξεπεράσει τα 8,4 εκ. αντίτυπα. Συνολικά, η σειρά Horizon, που αποτελείται από τα: Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West και Horizon Call of the Mountain έχει πουλήσει πάνων από 32,7 εκ. κόπιες, όπως ανακοίνωσαν η Sony Interactive Entertainment και η Guerrilla Games announced.

Οι εταιρείες πρόσθεσαν εκατομμύρια περισσότεροι παίκτες ανά τον κόσμο έχουν ανακαλύψει το franchise μέσω των συνδρομών του PlayStation και υπηρεσίών όπως το PlayStation Plus και το Play at Home.


“Τελευταίο όλων, θα ήθελα να πω ότι είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα συνεχιστούν οι περιπέτειες της Aloy", σημείωσε ο studio director και studio art και animation director της Guerrilla Games, Jan-Bart van Beek σε ανάρτηση στο PlayStation Blog. "Η τελευταία αποστολή της τη μεταφέρει στα ερείπια του Los Angeles στο Horizon Forbidden West: Burning Shores και ανυπομονούμε να σας δείξουμε που θα πάει στη συνέχεια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*