Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν τα 46,6 εκ. οι πωλήσεις του PlayStation 5, άνοδος για το PlayStation Plus

*
Η ανακοίνωση για των οικονομικών αποτελεσμάτων τη Sony για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 δείχνουν ότι οι αποστολές του PlayStation 5 στα ράφια των καταστημάτων έχουν ξεπεράσει τα 46,6 εκ. από την ημέρα που λανσαρίστηκε. Το εν λόγω τρίμηνο η Sony έστειλε στα καταστήματα 4,9 εκ. κονσόλες νέας γενιάς, δηλαδή 1,6 εκ. περισσότερες σε σχέση με το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες του PlayStation Network ως τις 30 Σεπτεμβρίου ήταν 107 εκ. δηλαδή καταγράφεται άνοδος συγκριτικά με τους 103 εκ. από έτος σε έτος.




Από πλευράς software, το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου πουλήθηκαν 67,6 εκ. video games για το PlayStation 5 και το PlayStation 4, δηλαδή 5,1 ποιο πλλλά σε σχέση με τα 62,5 το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2022. Τα 4,7 εκ. ήταν τίτλοι first-party, αριθμός μειωμένος κατά 1,9 εκ. από έτος σε έτος. Το 67% του software ήταν ψηφιακά αντίτυπα ολοκληρωμένων τίτλων, 4% πιο πολλά από έτος σε έτος.



Τέλος, ως τις 30 Οκτωβρίου 2023, το Marvel’s Spider-Man 2 είχε πουλήσει 5 εκ. αντίτυπα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*