Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Take-Two τα GTA 5, WWE 2K22 και Tiny Tina's Wonderlands

*
H Take-Two ανακοίνωσε τα πεπραγμένα της για το τέταρτο τρίμηνο αλλά και ολόκληρο το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2022.

Το τέταρτο τρίμηνο, τα καθαρά έσοδα σημείωσαν αύξηση 11% και ανήλθαν σε $930 εκ. ενώ το καθαρό εισόδημα μειώθηκε κατά 49% και έπεσε στα $111 εκ. Ακόμα, τα έσοδα από συμβόλαια αυξήθηκαν κατά 8% και το αντιστοιχο ποσό είναι $846 εκ. Την ίδια περίοδο κυκλοφόρησαν τα WWE 2K22 και Tiny Tina's Wonderlands, που ξεπέρασαν τις προσδοκίες της εταιρείας, όπως συνέβη και με το Red Dead Redemption 2, που πρόσθεσε στο σύνολο των πωλήσεών του ακόμα 1 εκ. αντίτυπα, φτάνοντας τα 44 εκ. από τη στιγμή που λανσαρίστηκε. Υψηλές επιδόσεις είχε και το Grand Theft Auto 5, που έγινε διαθέσιμο σε PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Οι συνολικές πωλήσεις του παιχνιδιού από την ημέρα που κυκλοφορησε είναι πάνω από 165 εκ. Δέκα εκατομμύρια κόπιες πούλησε και το NBA 2K22 που ξεπέρασε με βραχεία κεφαλή τον προκάτοχό του.


Για όλο το έτος, τα καθαρά έσοδα της Take-Two ήταν αυξημένα κατά 4%, δηλαδή $3,51 δισ. και το καθαρό εισόδημα μειωμένο σε ποσοστό 29%, δηλαδή $418 εκ. Πεσμένα κατά 4% και τα έσοδα από συμβόλαια, που ανήλθαν σε $3,4 δισ.

Για το τρέχον έτος, η πρόβλεψη της Take-Two μιλάει για έσοδα ρεκόρ από συμβόλαια, που θα κυμανθούν μεταξύ $3,75 δισ. και $3,85 δισ. ποσό στο οποίο θα συνεισφέρουν σημαντικά τα NBA 2K, Grand Theft Auto Online, Grand Theft Auto 5, Red Dead Redemption 2, Red Dead Online, Tiny Tina's Wonderlands, Midnight Suns, PGA Tour 2K23. Τα προβλεπόμενα έσοδα κυμαίνοντα μεταξύ $3,67 δισ. και $3,77 δισ. και το καθαρό εισόδημα ανάμεσα σε $223 εκ. και $252 εκ. Την ίδια περίοδο αναμένεται η κυκλοφορία των The Quarry, Midnight Suns, Kerbal Space Program 2 και 2K Sports NBA, WWE και PGA Tour.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*