Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασαν το $1 δισ. τα έσοδα του Fire Emblem Heroes

*
To Fire Emblem Heroes είναι το πρώτο παιχνίδι της Nintendo για φορητές συσκευές, τα έσοδα του οποίου σπάνε το φράγμα του $1 δισ. κάτι που σημαίνει πως είναι η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία της σειράς σε όλες τις πλατφόρμες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Sensor Tower, το Mario Kart Tour και το Animal Crossing: Pocket Camp βρίσκονται στη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης, με έσοδα $282 εκ. από την ημέρα που λανσαρίστηκα, το 2019 και το 2017 αντίστοιχα. Τέταρτο το Dragalia Lost, που πλέον δεν είναι διαθέσιμο, με $168 εκ. Ακολουθεί το Super Mario Run με $87 εκ. και μια θέση πιο κάτω, με πολύ λιγότερη συνεισφορά στα ταμεία της ιαπωνικής εταιρείας, είναι το Dr Mario World με $14.


Πάντως το Fire Emblem Heroes δεν είναι το παιχνίδι με τα περισσότερα downloads, αλλά είναι στην τέταρτη θέση, με 17,8 εκ. Στην κορυφή το Super Mario Run με 310,7 εκ.

Τέλος, το πρώτο τρίμηνο του 2022, το Fire Emblem Heroes είχε εισπράξεις $29 εκ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*