Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε τα επτά εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις η σειράς Nioh

*
Η Koei Tecmo και η Team Ninja ανακοίνωσαν πως η σειρά Nioh ξεπέρασε σε πωλήσεις τα επτά εκατομμύρια αντίτυπα.

Ο αριθμός των πωλήσεων είναι το σύνολο των φυσικών και ψηφιακών εκδόσεων, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα νέο ρεκόρ για το franchise, καθώς τον Σεπτέμβρη του 2021 η σειρά είχε ξεπεράσει τα έξι εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.

Το Nioh κυκλοφόρησε αρχικά για το PlayStation 4 τον Φεβρουάριο του 2017 και αργότερα για PC, μέσω Steam και Epic Games Store τον Νοέμβριο του 2017. Το Nioh 2 κυκλοφόρησε στο PlayStation 4 τον Μάρτιο του 2020 και αργότερα σε PC, μέσω του Steam τον Φεβρουάριο του 2021 και στο Epic Game Store τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η Koei Tecmo κυκλοφόρησε και για το PlayStation 5 μια συλλογή με τα δύο παιχνίδια της σειράς, ενώ παράλληλα το Nioh 2 θα είναι εντελώς δωρεάν για το PlayStation 4 και PlayStation 5 για τους συνδρομητές του PlayStation Plus τον Νοέμβριο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*