Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεχάστε το pixel art σε μελλοντικούς τίτλους Sonic

*
Ο επικεφαλής της Sonic Team, Takashi Iizuka δηλώνει ότι το pixel art δεν είναι το στυλ που θα έχουν οι μελλοντικοί τίτλοι Sonic, οπότε μην ετοιμάζεστε για το Sonic Mania 2. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Games Radar κατά τη διάρκεια της Gamescom, ο Iizuka μίλησε για το μέλλον της σειράς Sonic και την ανάγκη παράλληλης ύπαρξης 2D και 3D video games.

"Όταν μιλάμε για το brand, πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε ένα σύγχρονο παιχνίδι Sonic 3D. Νιώθουμε επίσης ότι πρέπει να έχουμε ένα κλασικό παιχνίδι Sonic 2D. Αυτοί είναι οι θεμελιώδεις πυλώνες που πρέπει να έχουμε. Επεκτεινόμαστε στον τομέα των ταινιών και στην τηλεόραση, αλλά πρέπει να έχουμε και τη σειρά 3D και 2D για κοινό του gaming".


Επίσης, ο Iizuka υποστήριξεη ότι το Sonic Frontiers εδραίωσε το 3D Sonic gameplay, "ως κάτι στο οποίο μπορούμε να οικοδομήσουμε για τα επόμενα 10-20 χρόνια για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε νέες εμπειρίες στους παίκτες".

Όσον αφορά τα 2D video games, το Sonic Superstars, το επόμενο παιχνίδι της ομάδας, είναι μια "εξέλιξη του 2D Sonic gameplay".

"Κοιτάμε το pixel art - είναι υπέροχο - αλλά όταν σκεφτόμαστε 10-20 χρόνια στο μέλλον, δεν πιστεύουμε ότι θα είναι ένα βιώσιμο στυλ τέχνης ή παρουσίαση για τους παίκτες μας", δήλωσε ο Iizuka. "Και για να προχωρήσουμε και να βελτιώσουμε πραγματικά τα πάντα, θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι παρουσιάζουμε κάτι το οποίο για 10-20 χρόνια θα αποτελεί τη βάση της εξέλισης και της δημιουργίας νέου περιεχομένου".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*