Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφορία – έκπληξη από την Bethesda, με το νέο mobile game The Elder Scrolls: Castles

*
Η Bethesda κυκλοφόρησε ξαφνικά ένα καινούργιο mobile game στο σύμπαν του The Elder Scrolls, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο σε early access για συσκευές με λογισμικό Android.

Πρόκειται για το The Elder Scrolls: Castles, ένα simulation game που θυμίζει το Fallout Shelter. Σε αυτό αναλαμβάνουμε τον έλεγχο ενός κάστρου, αλλά και μιας ολόκληρης δυναστείας. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την ανάπτυξή της, μεγαλώνοντας τις οικογένειες που κατοικούν στο κάστρο, ενώ παράλληλα επιβλέπουμε και τους επικεφαλείς του θρόνου.

Πιθανότατα πρόκειται για το μυστηριώδες mobile game που ανέφερε ο Todd Howard της Bethesda, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του τον Δεκέμβριο του 2022. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε τότε, ο τίτλος απευθύνεται περισσότερο στο νεανικό κοινό, σε άτομα που έχουν την άνεση να παίζουν με τις φορητές συσκευές τους για πολλές ώρες ανά session.

Άλλα mobile games της Bethesda είναι τα Fallout Shelter (2015), The Elder Scrolls: Legends (2017) και The Elder Scrolls: Blades (2019), όλα εκ των οποίων είναι free-to-play. Πληροφορίες σχετικά με το πλήρες λανσάρισμα του The Elder Scrolls: Castles, ή για τη διάθεσή του σε iOS προς το παρόν δεν γίνονται γνωστές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*