Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε δωρεάν παιχνίδι Attack on Titan, φτιαγμένο με Unreal Engine 5 (video)

Ένας content creator του YouTube με όνομα 'Swammy' κυκλοφόρησε ένα δωρεάν παιχνίδι Attack on Titan αναπτυγμένο με την Unreal Engine 5. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιεί Nanite ή Lumen και όπως είναι φυσιολογικό, επειδή αναπτύχθηκε από ένα άτομο, δεν χρησιμοποιεί στο έπακρο τις ιδιότητες γραφικών της Unreal Engine 5.

Ο Swammy δουλεύει στο παιχνίδι για αρκετό καιρό και η πιο πρόσφατη έκδοση έχει reworked ODM και Character Models/Skins. Επιπλέον προσθέτει νέο Titan Model και καλύτερο AI στους τιτάνες. Τέλος, πλέον υπάρχουν Thunder Spears και reload σε blades και gas.


Στο παιχνίδι υπάρχει μόνο ένα mission όπου οι παίκτες πρέπει να προστατέψουν τον Eren, ωστόσο υπάρχει Multiplayer Mode. Στα επόμενα updates, ο Swammy έχει σχεδιάσει να προσθέσει περισσότερα missions και Tutorial Mode.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*