Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε για PS5, Xbox Series X|S το Insurgency: Sandstorm (trailer)

Η Focus Entertainment, σε συνεργασία με τις developers New World Interactive και Saber Interactive ανακοίνωσαν ότι το Insurgency: Sandstorm κυκλοφόρησε για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Όσοι το έχουν ήδη στη συλλογή τους για PlayStation 4 ή Xbox One, θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης στην αντίστοιχη κονσόλα νέας γενιάς.

Θα δώσετε μάχες σε έναν τόπο που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο, μέσω μιας σειράς co-op και PvP modes. Θα βυθιστείτε τόπο πολύ στη δράση, που θα νιώθετε κάθε σφαίρα και τον παλμό κάθε σύγκρουσης. Μην ξεχνάτε, ο θάνατος μπορεί να έρθει πολύ γρήγορα και από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Η σωστή διαχείριση των πυρομαχικών, η εξασφάλιση της απαραίτητης υποστήριξης και η τακτική προσέγγιση, είναι στοιχεία κρίσιμα για την επιβίωση ολόκληρης της ομάδας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*