Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε jailbreak για το PS5

*
Λέγεται ότι κυκλοφόρησε ένα jailbreak για το hardware του PlayStation 5, το οποίο ναι μεν δουλεύει αλλά με πολλούς περιορισμούς, επιτρέποντας στος παίκτες να εγκαθιστούν ανεπίσημο software. Τα νέα προέρχονται από τον χρήστη του Twitter και modder, Lance McDonald που έγινε ευρύτερα γνωστός όταν κυκλοφόρησε ένα ανεπίσημο patch, που έλανε το Bloodborne να τρέχει στα 60fps στο PS4. Παρά το γεγονός ότι ο McDonald δεν βρίσκεται πίσω από το jailbreak του PS5, είχε την "καλοσύνη" να παρουσιάσει σχετικά πλάνα. Πέρα από την πρόσβαση στο debug menu, δείχνει ότι μπορεί να εγκαταστήσει ένα αρχείο PKG του PS4 και το αποδεικνύει μέσω της εγκατάστασης του PT demo.

Υποστηρίζεται ότι το jailbreak υποστηρίζεται από κονσόλες με firmware version 4.03, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021. Σύμφωνα με τον δημιουργό, ίσως μπορεί να εγκατασταθεί σε συστήματα με προηγούμενο firmware, όχι όμως σε PS5 με νεότερες εκδόσεις. Επιπλέον, το exploit απαιτεί πολλές προσπάθειες για να ενεργοποιηθεί και δεν δουλεύει στο 70% των περιπτώσεων.


Είναι πολύ περιορισμένο και ενώ παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής και ανάγνωσης, δεν είναι δυνατή η εκτέλεση εφαρμογών. Άρα ο McDonald ναι μεν εγκατέστησε, αλλά δεν μπόρεσε να τρέξει το PT demo στο PS5.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*