Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το Immortals of Aveum, με μαθήματα μαγείας

H Electronic Arts και η Ascendant Studios κυκλοφόρησαν νέο trailer για το Immortals of Aveum, με τίτλο Unpacked με σκοπό να παρουσιάσουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του παιχνιδιού, τον κόσμο, τους μηχανισμούς και τη χρήση διαφόρων spells.

Το Immortal of Aveum είναι ένα shooter με προοπτική πρώτου προσώπου που σας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείτε με τρεις διαφορετικές μορφές μαγείας, με πάνω από 250 ξόρκια με μοναδικούς τρόπους χειρισμού καθώς και περισσότερα από 80 talents. Προκειμένου να σώσετε την πόλη Aveum , στο ρόλο του Jak, ενός Triarch Magnus, καλείστε να πολεμήσετε στο όνομα της μαγείας και να σταματήσετε τον τύραννο Sandrakk.


O πολυαναμενόμενος τίτλος θα λανσαριστεί στις 22 Αυγούστου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC (Steam, Epic Games Store, EA app).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*