Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το δωρεάν DLC Horde Mode για το The Dark Pictures: Switchback VR (trailer)

Η Supermassive Games κυκλοφόρησε ένα δωρεάν DLC για το The Dark Pictures: Switchback VR, με το οποίο προσθέτει στο παιχνίδι το survival mode. Το DLC ονομάζεται Horde Mode και βάζει τους παίκτες αντιμέτωπους με κύματα εχθρών που γίνονται όλο και μεγαλύτερα, αλλά και δυσκολότερα. Οι παίκτες θα εισέρχονται σε δωμάτια με εχθρούς και, αφότου εξοντώσουν κάθε έναν από αυτούς, θα περνάνε σε επόμενα, πιο απαιτητικά.

Στο Horde Mode το cart γίνεται γρηγορότερο και τα drops μεγαλύτερα, ενώ η επίτευξη πολλών headshots ξεκλειδώνει το πιο ισχυρό όπλο του παιχνιδιού για το επόμενο δωμάτιο. Οι κάτοχοι του The Dark Pictures: Switchback VR για το PlayStation VR2 μπορούν τώρα να κατεβάσουν το καινούργιο DLC, δίχως χρέωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*