Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το μεγάλο δωρεάν update για το Windjammers 2 (trailer)

Η Dotemu κυκλοφόρησε ένα μεγάλο δωρεάν update για το Windjammers 2 το οποίο προσθέτει νέους χαρακτήρες, "Lessons" και "Practice" modes και νέα online features όπως lobbies και crossplay.

Συγκεκριμένα, οι νέοι χαρακτήρες είναι δύο: η Jamma GX03 και η Anna Szalinski. Το Lessons Mode είναι κάτι σαν How To Play mode όπου διδάσκει τους παίκτες όλα τα mechanics του παιχνιδιού. Το Practice Mode από την άλλη βάζει τους παίκτες ενάντια σε CPU όπου μπορούν να αλλάξουν μερικές ρυθμίσεις όπως η δυσκολία. Όσον αφορά τα lobbies, οι παίκτες θα μπορούν πλέον να παίξουν με τους φίλους τους και να φτιάξουν lobbies προστατευμένα με κωδικούς, ενώ πλέον υπάρχει cross-play μεταξύ Nintendo Switch, PlayStation, PC και Xbox.


Θυμίζουμε πως το Windjammers 2 είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Microsoft Store).

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*