Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το νέο patch του Star Citizen και αλλάζει το Arena Commander module

*
To Star Citizen συνεχίζει στο μακρύ δρόμο ανάπτυξης του και πρόσφατα κυκλοφόρησε το Alpha 3.20 patch που προσθέτει νέα PvP modes, maps, race tracks, missions, ships και πολλά ακόμη. Η μεγαλύτερη αλλαγή ωστόσο σημειώνεται στο Arena Commander module, ένα παιχνίδι εντός του Star Citizen που επιτρέπει στους παίκτες να συμμετέχουν σε spaceship battles χωρίς να πρέπει να χτίσουν το δικό τους διαστημόπλοιο.

Το Arena Commander module προστέθηκε το 2014 και αυτή την φορά έχει γίνει ολική αλλαγή στο σύστημα του. Αρχικά, το UI έχει ελαχιστοποιηθεί σε ένα μόνο παράθυρο. Επιπλέον υπάρχουν νέα spawn screens που επιτρέπουν στους παίκτες να βλέπουν σε ένα 3D χάρτη, να αλλάξουν το loadout του διαστημόπλοιου και να κάνουν spawn πολλαπλά crews.

Αν και υπάρχουν dogfighting, space battles και race modes πλέον έχουν προστεθεί και FPS maps όπως το Single Weapon Elimination μόνο με πιστόλια. Τέλος, προστέθηκε το MISC Hull C, ένα διαστημόπλοιο με τεράστιο haul και αυτόματο φόρτωμα cargo.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*