Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το The Settlers: New Allies για PS4, Xbox One και Switch (trailer)

Η Ubisoft Blue Byte ανακοίνωσε πως το The Settlers: New Allies είναι πλέον διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και Amazon Luna.

Το The Settlers: New Allies είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με χαρακτηριστικά build-up και άφθονες μάχες που πραγματοποιούνται real-time. Φτιάξτε τον χαρακτήρα της επιλογής σας και δώστε του την εμφάνιση, τον χαρακτήρα και τη φυλή που θα ανήκει. Θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε campaign, στο Hardcore mode και σε άλλες αμέτρητες προκλήσεις ή να επιδοθείτε σε online μάχες με άλλους 8 παίκτες.


H standard edition του παιχνιδιού κοστίζει €55,05 εν αντιθέσει με τη Deluxe Edition που κυμαίνεται στα €73,41, τιμή που δικαιολογείται μιας και στο πακέτο περιλαμβάνονται αρκετά “καλούδια”, όπως τα skin packs Royal Items Sets, Royal Title Set, Three-Day Shard Booster, ένα artbook, το soundtrack σε ψηφιακή μορφή και το Explorer Pack.

Ο εν λόγω τίτλος είχε λανσαριστεί για PC (μέσω Epic Games Store και Ubisoft Store) στις 17 Φεβρουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*