Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε trailer για το multiplayer combat του Honor of Kings: World

H Tencent Games και η TiMi Studio Group κυκλοφόρησαν trailer για το multiplayer combat του Honor of Kings: World, ενός επερχόμενου action RPG ανοικτού κόσμου, που βασίζεται στο Honor of Kings που κυκλοφορεί για κινητά.

Στον συγκεκριμένο τίτλο, θα κληθείτε να εξερευνήσετε άγνωστες περιοχές σε ένα κόσμο που δέχεται απειλές από φανταστικά πλάσματα. Θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μυστικά που βρίσκονται καλά κρυμμένα, την τοποθεσία των οποίων μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε μέσω των ψιθύρων του ανέμου. Ετοιμαστείτε να εντρυφήσετε στην σκέψη σας με γνώσεις που θα αποκτήσετε από την Jixia Academy ή να μεταβείτε στην πόλη Chang’an όπου η μαγεία και η τεχνολογία έχουν βρει κοινό σημείο τομής.


Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*