Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λαμβάνει μέτρα το Metacritic μετά το review bombing του Horizon Forbidden West: Burning Shores (spoilers)

*
Μετά το πρόσφατο review bombing του Burning Shores DLC του Horizon Forbidden West, το Metacritic ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέτρα. Τη στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο, το user score του expansion είναι 4.0, ενώ προηγουμένως είχε πέσει ακόμα και στο 2,7.

Προς το τέλος του Burning Shores υπάρχει η επιλογή να γίνει η σχέση ανάμεσα στην Aloy και τη Seyka πιο ρομαντική, με τις δύο πρωταγωνίστριες να ανταλλάζουν ένα φιλί. Αυτό ήταν κάτι που φαίνεται ότι "εξόργισε" ένα μέρος της κοινότητας των παικτών.


"Aloy λεσβία! Αλήθεια, τι κάνετε Sony και Guerilla; Σταματήστε να το κάνετε αυτό στους χαρακτήρες σας", έγραψε ένας "κριτικός, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: "Σταματήστε αυτή τη woke agenda απέναντι στους παίκτες. Θέλουμε μόνο να ασχοληθούμε με το παιχνίδι, όχι να γεμίζουμε με πολιτικά θέματα ή ομοφυλόφιλους".

Σε δήλωσή τους στο Eurogamer, το Metacritic και η Fandom επιβεβαίωσαν ότι γνωρίζουν τις "καταχρηστικές και ασεβείς κριτικές του Horizon Forbidden West Burning Shores" και είπαν ότι "επί του παρόντος εξελίσσουν τις διαδικασίες και τα εργαλεία [τους] για να εισάγουν αυστηρότερο moderation τους προσεχείς μήνες".

"Το Fandom είναι ένα μέρος που ανήκει σε όλους τους fans και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια στο διαδίκτυο σε όλους τους ιστότοπούς μας, συμπεριλαμβανομένου του Metacritic. To Metacritic γνωρίζει τις καταχρηστικές και ασεβείς κριτικές του Horizon Forbidden West Burning Shores και έχουμε ένα σύστημα εποπτείας για παρακολουθείτε παραβιάσεις των όρων χρήσης μας".

"Η ομάδα μας εξετάζει κάθε αναφορά κακοποίησης (συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, ρατσιστικής, σεξιστικής, ομοφοβικής, προσβολών προς άλλους χρήστες κ.λπ.) και εάν διαπιστωθούν παραβιάσεις, οι αξιολογήσεις αφαιρούνται. Αυτήν τη στιγμή εξελίσσουμε τις διαδικασίες και τα εργαλεία μας για την εισαγωγή αυστηρότερων μέτρων τους επόμενους μήνες".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Guerrilla Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*