Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λανσάρισμα με πρωτιά στα UK Charts για το FIFA 23

*
Όπως ήταν αναμενόμενο, το λανσάρισμα του FIFA 23 συνοδεύτηκε με πρωτιά στα UK Charts. Οι πωλήσεις του τίτλου σε φυσική μορφή σημείωσαν άνοδο κατά 1,6% σε σχέση με την κυκλοφορία του 2021, δίνοντας τέλος σε μια πτωτική πορεία δύο ετών για τη σειρά. Το 41% των παικτών προτίμησε την έκδοση για PS5 και το 30% εκείνη για το PS4. To 17% προέρχεται από τους κατόχους Xbox One, ενώ με 6% η κάθε μία ακολουθούν οι εκδόσεις για Xbox Series και Nintendo Switch. Σημειώνεται ότι οι πωλήσεις του παιχνιδιού για την κονσόλα της Nintendo είναι 20% υψηλότερες από αυτές του FIFA 22 την αντίστοιχη περίοδο.

Η εξαιρετικές επιδόσεις του FIFA 23, είχαν ως αποτέλεσμα την άνοδο των εσόδων της τοπικής αγορά κατά 420% από εβδομάδα σε εβδομάδα. Επιπλέον εκθρόνισαν από την κορυφή το Splatoon 3, θέση στην οποία βρισκόταν επί τρεις εβδομάδες. Το ink shooters κατέγραψε μείωση πωλήσεων 14% από εβδομάδα σε εβδομάδα.


Σημαντική άνοδος για το Lego Star Wars: The Skywalker Saga, σε ποσοστό 252%. Έτσι από τη δέκατη σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, με το 63% των πωλήσεων να προέρχεται από το PS5.

1. FIFA 23
2. Splatoon 3
3. Lego Star Wars: The Skywalker Saga
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Nintendo Switch Sports
6. Horizon Forbidden West
7. Minecraft
8. Grand Theft Auto V
9. Animal Crossing: New Horizons
10. Pokémon Legends: Arceus

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*