Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Layers of Fear: Ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας και απαιτήσεις συστήματος για PC

*
Το Layers of Fear θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store), όπως ανακοίνωσαν η Bloober Team και η Anshar Studio. Έως τις 23 Μαΐου, ώρα 01:00 πμ θα είναι διαθέσιμο ένα demo του παιχνιδιού στο Steam.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Layers of Fear και θα φέρουμε αυτή την απόλυτη εμπειρία τρόμου σε Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC, στις 15 Ιουνίου", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bloober Team, Piotr Babieno σε ένα δελτίο τύπου. "Με τη δύναμη της Unreal Engine 5, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που ξεπερνά οπτικά τις προηγούμενες δουλειές μας, προσφέροντας ένα αξέχαστο ταξίδι στο μυαλό των βασανισμένων καλλιτεχνών. Είμαστε ενθουσιασμένοι τόσο για τους νέους όσο και για τους βετεράνους παίκτες".


Ακολουθούν οι απαιτήσεις συστήματος για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*