Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

League of Legends Worlds 2023: Παίκτης της νικητήριας ομάδας δεν πήρε το βραβείο που επιζητούσε

*
Το League of Legends Worlds 2023 ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο, με την Κορεάτικη ομάδα T1 να κατακτά τον ιστορικό, τέταρτο κατά σειρά τίτλο της διοργάνωσης. Παρόλο που η ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο και όλοι ήταν χαρούμενοι, ένα παίκτης της T1 δεν κατάφερε να αποκτήσει αυτό που επιθυμούσε.

Μια από τις μακροβιότερες παραδόσεις στα τουρνουά του League of Legends είναι η δημιουργία μιας συλλογής διακοσμητικών skins. Κάθε παίκτης κερδίζει τη δική του αμοιβή αλλά υπάρχει και μια “παγίδα” καθώς τα διακοσμητικά αντικείμενα πρέπει να αποδίδονται σε παίκτες που έχουν παίξει τουλάχιστον μια φορά, κατά τη διάρκεια του ίδιου τουρνουά.

O Keria, συμμετείχε στην Τ1 ως παίκτης υποστήριξης της ομάδας και ο μόνος του στόχος, πέρα από την κατάκτηση του τροπαίου, ήταν να αποκτήσει ένα skin για τον αγαπημένο του χαρακτήρα, τη Lux, παρόλο που στον συγκεκριμένο χαρακτήρα υπάρχει πληθώρα επιλογών ανάμεσα από 17 διαφορετικά skins. Για κακή του τύχη, ο Keria, δεν είχε τη δυνατότητα να παίξει ούτε μια φορά με τη Lux, καθώς σύμφωνα με το drafting του League of Legends, ο χαρακτήρας δεν χρειαζόταν τη στιγμή εκείνη και το τουρνουά έχει ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες με σκοπό να δυσκολέψουν τους διαγωνιζόμενους.


Οι παίκτες που τράβηξαν τα βλέμματα στο τουρνουά, ήταν μεταξύ άλλων οι Tahm Kench, Bard και Renata Glasc, οι οποίοι είχαν επιλέξει χαρακτήρες που δεν έχουν τόσα ευφάνταστα cosmetics, φαίνεται πως η Riot θα δυσκολεύτηκε πολύ να τους ταιριάξει με κάποιο skin. Όταν οι designers της εταιρείας ανάπτυξης άφησαν να εννοηθεί πως θα βάλουν τα δυνατά τους για να βρούνε κάποιο ταιριαστό skin, στο άκουσμα αυτού ο Keria έδειξε την αγανάκτησή του.

Όπως όλα δείχνουν, στο Reddit, σχολιάστηκε πως ένας παγκόσμιος πρωταθλητής θα έπρεπε να επιλέγει ο ίδιος οποιοδήποτε skin του αρέσει. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που έχουν επισημάνει πως ο Keria, ίσως προσπαθήσει να κερδίσει το τουρνουά την επόμενη φόρα, μόνο και μόνο για να διεκδικήσει το πολυπόθητο βραβείο του, συμμετέχοντας με τον χαρακτήρα της επιλογής του.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*