Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Leaker αναφέρει πως το WRC 23 αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι

*
Γνωστός dataminer και leaker αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτησή του πως ξέρει την ημερομηνία κυκλοφορίας του WRC 23 της Codemasters. Συγκεκριμένα, το racing game εκτιμάται πως θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου 2023 και μάλιστα θα εμφανιστεί στην αγορά για PC, PS5 και Xbox Series X/S. Θα βγουν στα ράφια οι Standard και Champions editions, με την δεύτερη να περιλαμβάνει τις Seasons 1-5. Σε κάποια πακέτα (δεν διευκρινίζεται αν θα είναι σε όλες τις προ-παραγγελίες ή στην Champions Edition) θα υπάρχει και δώρο τρίμηνη συνδρομή στο WRC+. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το game δημιουργήθηκε στις βάσεις του ακυρωμένου DiRT game που ήταν να κυκλοφορήσει το 2023. Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία EA και WRC για το επίσημο game του πρωταθλήματος (περιλαμβάνει και διάφορα events) καλύπτει τις χρονιές 2023-2027.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*