Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Leaker προσπαθεί να "μαζέψει" τα περί multiplatforms και hardware για το Xbox

*
Η τρέχουσα εβδομάδα ξεκίνησε με φήμες ότι η Microsoft θα μεταφέρει σύντομα τις αποκλειστικότητές της και σε άλλες πλατφόρμες. Σε όσα ακούγονταν για το Sea of Thieves και το Hi-Fi Rush, προστέθηκε φημολογία για το Starfield, το Indiana Jones and the Great Circle, αλλά και για το Gears of War. Μεταξύ αυτών που δημοσίευσαν τις φήμες- αυτός για το Starfield- ήταν ο leaker Nate the Hate, που τώρα, μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στο X, επιχειρεί να διευκρινίσει κάποια πράγματα.

Θέλω να τονίσω ότι αν και άκουσα κάτι παρόμοιο, θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ως φήμη.


Όπως σημειώθηκε παραπάνω, δεν ήθελα να κάνω αναφορά για αυτό μέχρι να οριστικοποιηθεί ένα παράθυρο κυκλοφορίας -- που σημαίνει ότι τα σχέδια παραμένουν ανοιχτά για αλλαγές.

Η Microsoft θα φέρει επιλεγμένα παιχνίδια και σε άλλες πλατφόρμες. Για αυτό είμαι σίγουρος.

Οι άνθρωποι κάνουν τρελές υποθέσεις ότι ΚΑΘΕ παιχνίδι πηγαίνει σε πολλαπλά συστήματα - κάτι που δεν ισχύει.

Ούτε η Microsoft πρόκειται να αποσυρθεί από το hardware.

To multplatform είναι μια μικρή αλλαγή στη στρατηγική, στην οποία ΜΕΡΙΚΟΙ τίτλοι γίνονται διαθέσιμοι σε πολλαπλά συστήματα. Η MS θα διατηρήσει αποκλειστικά τα παιχνίδια υψηλού προφίλ.

Για το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί, υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όπου αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της Microsoft. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*